3 gode julegavetips

julegaver

Synes du det er stress å vite hva du skal gi i julegave til dem du er glad, eller kanskje du bare ikke liker å bruke timesvis på et kjøpesenter? Her har vi fra Julegavetips.nu samlet noen gode julegavetips til deg. Forhåpentligvis kan disse være med på å gjøre førjulsstria litt mindre stressende.

Forsøk netthandle

For hvert år som går blir det mer og mer populært å handle julegaver på nett, og det er god grunn for dette.

  • 1. Spar penger

Det er ofte enklere å handle på nett enn det er i butikk. Julen er dyr nok fra før, så disse besparelsene kommer godt med for mange. Bare husk at hvis du bestiller fra utenlandske nettbutikker må du også betale toll. Derfor lønner det seg å handle fra norske nettbutikker, mange av disse tilbyr også gratis frakt.

  • 2. Spar tid

Det er mye tid å spare på å kjøpe gavene på nett. Ikke bare slipper du å traske rundt på et kjøpesenter slik som alle andre, du kan enkelt bestille alle gavene du trenger fra sofakroken. Tenner du i tillegg noen levende lys, og setter på litt julemusikk, blir dette fort en hyggelig aktivitet i tillegg. Bare husk å bestille gavene i tide, slik at du er sikker på at de kommer frem til julaften.

Lag gavene selv

Et annet godt julegavetips er å lage julegavene selv. Er du flink til å strikke er det, for eksempel, en strålende idé å gi bort et par sokker eller en lue du har strikket selv. For mange vil det derimot være naturlig å gi bort en julegave av det spiselig slaget, og man lager både drops og kjeks enkelt hjemme på kjøkkenbenken. Eller hvis du er en av dem som brygger eget øl, så er det nok mange i familien som vil verdsette noen flasker av ditt eget brygg. Spesielt hvis du lager personlige etiketter til flaskene du gir bort.

Gi en opplevelse

Et siste julegavetips er å gi bort opplevelser istedenfor ting. For hvem liker vel ikke å gjøre hyggelige ting sammen? Mange har hva de trenger til hjemmet, og det kan være vanskelig å vite hva man skal kjøpe i gave, og da er en opplevelse perfekt. Det kan være et gavekort på en bedre middag, et vin- eller ølkurs, teaterbilletter eller fallskjermhopp. Her er mulighetene mange, men velg noe du tror faller i smak hos den som skal få opplevelsen i julegave.