7 ting å spise i sommer hvis du vil gå ned i vekt

mad

Å gå ned i vekt på ferie er ikke så vanskelig som du tror.

Ønsker du å gå ned i vekt på ferie? Ja, det kan faktisk være lettere enn det høres ut. Her har du syv ting som du skal legge til mer på tallerkenen i sommer!

De fleste ville sannsynligvis ikke assosiere vekttap med sommeren ettersom late dager i hengekøyer, paraplydrikker og store mengder iskrem har tendens til å bidra til vektøking.

Men å gå ned litt vekt på ferien trenger ikke å være så vanskelig som du tror. Gå ut på verandaen og spis et godt sommermåltid! Du kan også piffe opp bordet med f.eks. vakre duker fra Georg Jensen Damask.

  1. Mango

Å spise mango regelmessig kan positivt påvirke blodsukkernivået. Mangon er også rik på fibre, noe som kan redusere sultens følelse og gjør det lettere å gå ned i vekt. Mango er kjempebra med andre ord!

  1. Ananas

Sommerens mest eksotiske frukt inneholder mye som er nyttig, blant annet enzymet bromelain, som bidrar til å øke forbrenningen din.

  1. Maiskolber

Den gule favoritten til grillfesten er ikke bare kjempegod, men inneholder også en stivelse som bidrar til å redusere sultens følelser. Mais kan også øke brenning din etter måltidet med hele 23 prosent. Så kast litt ekstra mais på grillen i kveld! Å du kan spare penge på Mais!

  1. Vannmelon

Som navnet antyder, består vannmelon av vann – faktisk over 90 prosent – som bidrar til å gjenopprette væskebalanse hvis du sliter med å drikke vann i varmen. Frukten inneholder også aminosyren arginin som øker ytelsen og forbedrer forbrenningen, samtidig som den hjelper kroppen din med å bygge muskler.

  1. Grønn te

Inneholder mange antioksidanter – som blant annet bidrar til å øke forbrenningen og fremme vekttap. Med andre ord kan det være en god idé å bytte kaffet med grønn te. Hvis du er interessert i helsetips, bør du se nærmere på http://dennordiskelivsstil.no/.

  1. Gazpacho

Ved å starte måltidet med lavkalorisuppe, kan du spise opptil 20 prosent færre kalorier for resten av middagen enn du vanligvis gjør. Suppe til forrett gjør at du også føler deg mer mettet.

  1. Bære

Hindbær, blåbær og bjørnebær inneholder anthocyanider – et stoff som kan øke kollagenet i huden og motvirke rynker, men også forbedre stoffskiftet. Bærene er også fulle av fiber, som gjør at du føler deg mett lenger.

Er du mann og vil få tips om hvordan du ska kle deg om sommeren? Så kan du lese flere artikler her.