Cowboy og indianer kostymer i Norge

cowboy kostyme

Å invitere til cowboy og indianer temafest pleier å være meget populært og man kan få se mange gode kostymer. Det er etterhvert blitt ganske mange nettbutikker som selger et stort utvalg av forskjelilge kostymer. De selger alt i fra komplette antrekk til enkeltplagg og naturligvis tilbehør som er nødvendig for å sette prikken over i`en på antrekket. Bestillingen er enkel og mange av nettbutikkene har et godt utvalg betalingsmuligheter. Ettersom lageret er i Norge får man kostymene hurtig levert rett hjem til seg i posten.

Guttas cowboy og indianerkostymer

Når gutta skal kle se gut som cowboyer går det som regel i en røff stil med ordentlige ridechaps, pistolbelte med revolvere og en stilig skjorte med cowboyhatten på toppen. Man får kjøpt hele antrekk eller man kan sette sammen et komplett kostyme av enkeltplagg. Man kan med enkelhet kopiere stilen til kjente cowboyer som Jesse James eller Buffalo Bill eller lage sin helt egne cowboystil. Når man vil kle seg ut som en indianer er det også mange forskjellige plagg å velge imellom. Her går det som regel på indianerstammer eller liknende.

Cowboy og indianer kostymer for jentene

Kostymene for jentene kan velge mellom er enten en røff cowboystil eller mer frekt med saloonjente type klær. Saloonjentekostymene er ofte sexy med blonder og korsetter med fjærboaer og så videre gjerne i svart eller hvitt men man kan også finne mer fargerike antrekk. Som indianersqaw er det også en del å velge i så dersom man ikke ønsker den frekke stilen er det plenty å velge i. Uansett hvilken stil du ønsker å komme på karnivalet eller temafesten i så er det et vell av plagg og tilbehør og velge i så her er alt opp til deg selv og hva du ønsker.

Kostymer for barna

For barna er det også mer enn nok å velge i til at man kan sette sammen en unikt cowboy eller indianerkostyme som garantert vil legges merke til på karnivalet eller barnebursdagen. Det er naturligvis også komplette kostymer tilgjengelige slik at man ikke trenger å sette sammen et eget og da medfølger naturligvis det man trenger for å enkelt kunne sende barna avgårde på fest. Ofte trengs det nesten ikke mer enn en skikkelig cowboyhatt, en sheriffstjerne og et par lekepistoler eller en frynsete jakke og en indianerøks så er man i havn og vet at ungene kan leke i timesvis.

Accessoirer til kostymene

Det er et godt utvalg av accessoirer til cowboy og indianerkostymer. Skal man på karnival og håper å vinne beste premien for beste antrekk er det her man kan trekke det lengste strådet. Man kan kjøpe tidsriktige parykker for eksempel. Dersom man skal være indianer er det essensielt å ha håret som passer kostymet. Det er naturligvis mye annet også som for eksempel våpen som revolvere, geværer, kniver og økser. Det er smykker fra westerntiden og andre for eksempel sporer til cowboybootsene. For jentene finner man fjærboaer og andre småfrekke detaljer dersom man skal være sexy saloonjente for eksempel.

Se også: http://fest365.no/cowboy-indianer-kostymer-klaer/