Drømmeferien

Kunne du tenkt deg å vandre med elefanter, smyge i sivet med løvene, sitte i tretoppene blant sultne bavianer og drøvtyggende sjiraffer som galopperer over savannen med gasellene og impalaene, eller bare rulle deg i søla sammen med flodhester og krokodiller? Da burde du ta en titt på reiseguiden til denne i internettsiden.

Med safari som det sentrale temaet vil man her få oppleve en gangs I livet nærkontakt med ville dyr, og få muligheten til å felle impala eller gnu. Kanskje du får med deg trofeet hjem også. Da må du treffe blink på en flyktende impala, eller en skadet gnu som har mistet følge med flokken sin. Dette vil foregå I nasjonalparken som ditt tilholdested disse dagene vil være. Fra rolig frokost med utsikt over floden, til en runde golf og svømmebassengkos, til active dager på savannen i et frodig område av Afrika.

Det som må til

For å få den beste opplevelse av de ville dyrene kan du nå reise til smørøyet når det gjelder å treffe blink. Nyati Safari Lodge inlogerer deg på den allers beste måten du kan tenke deg. Du bor i en hytte som du kan nyte morgenkaffen med utsikt over Olifant River, hvor det er et yrende dyreliv med de store gigantene som innbefatter de afrikanske dyrene.

Da finner du frem til den norske internettsiden som formidler kontakten din i Afrika – klikk her. Du må ringe inn til kontoret og få bestilt en samtale med en operatør som hjelper deg å ta de riktige valgene for hover dere skal dra og hvilken pakkeløsning dere skal velge. Med safari I grunnpakken, har dere uttalige valg til hvilke utflukter dere videre skal delta på. Valgene står hovedsaklig mellom å oppleve Cape Town, Sun City som er en fornøyelsespark, vinlandet som innehar kulinarisk natur med kolonitids innslag. Opplev den multikulturelle storbyen Johannesburg som kalles “the city of Gold”, på grunn av gullfunnene rundt byen gjort på 1800-tallet. Ta en togreise gjennom landet i de gamle togsettene som også regnes som noen av verdens mest luksuriøse tog.

Ekspertisen

De har gjennom flere år bygd opp kunnskap rundt de utroligste reiser I det sydlige Afrika, og målene deres har vært å skape fantastiske opplever for deg og dine kjære. Gjennom stadig utvikling og nye reisemål, lærer vi stadig vekk hvordan vi skal forbedre oss når det gjelder safariferie for familier og grupper. Ved å melde deg på, vil du motta nyhetsbrev om de ulike reisene og der kan du innhente tilbud gjennom kundeservice –delen av siden. Dette sikrer at du tar de forhåndsregler som gjelder og finner de reisene som passer for akkurat dere. Kontakten I Norge er Wikstrøms Verden, som er lokalisert I Tønsberg, og de har årelang erfaring på området. De kan anbefale reiser I store deler av Sør –Afrika og ellers i nabolandene Zambia, Botswana og Zimbabwe. Dere bør snarest ta en tur innom for et realt tilbud på en reise som vil være I deres minner for alltid. God tur til Sør–Afrika.