Finn en god dobbeltseng

Det er så deilig å legge seg ned i en behagelig og myk seng på slutten av dagen. Sengen er et viktig møbel, og vi mennesker bruker store deler av livene våres her. Søvn er også svært viktig for kroppen, så en god seng er essensielt.

En dobbeltseng er et godt alternativ dersom dere er to personer. Dette vil normalt være en 160, 180 eller 210 seng. Det finnes utrolig mange dobbeltsenger på markedet, og her kommer det an på hvilken type seng du ønsker.

Sov godt i en kontinentalseng

En kontinentalseng regnes som noen av de beste sengene på markedet. Dette er en seng som består av tre deler; en boksmadrass, som er den nederste og bærende madrassen. En springmadrass, som er den midterste madrassen. Denne har som formål å større opp kroppens konturer, og er ment for å bære skuldre, nakke, hofte og ben. Øverst finner du overmadrassen, som er den madrassen som er i direkte kontakt med deg som sover. Denne kan være med til å justere mykheten, eller fastheten til de andre madrassene, og sikrer ekstra komfort.

Royal Velvet er en kontinentalseng fra luksus sengeprodusenten Sängfabriken. Den har hele fem komfortsoner, og er laget med en treramme av 12 cm tykk svensk furu. Du får en overmadrass med god og fleksibel kjerne, og polstring med 25 millimeters polyesterskum. Dette er et godt valg for deg som ønsker en stor og god seng.

Rammemadrass

En rammemadrass er et godt alternativ for mange, og er også ofte et rimeligere valg. Den består normalt kun av en madrass, legger man til ben, en overmadrass og en sengegavl, vil man likevel få en komplett seng. Ettersom vi alle har forskjellige behov når det kommer til seng, blir rammemadrassene gjerne tilbudt i ulik fasthet. Ønsker du myk eller fast seng, kan dette finnes hos mange forhandlere. Overmadrassen vil videre kunne støtte opp og gjøre sengen deilig å ligge i.

Du får et stort utvalg rammemadrasser fra IKEA. De har flere størrelser, og dersom du ønsker en 180-seng, kan du enkelt kombinere to 90 senger. Skårer/Boröy er en flott rammemadrass med sengegavl fra IKEA. Den finnes i Medium og fast, du kan også velge størrelse og farge på sengen, avhengig av hva du ønsker å ha på soverommet. 

En dobbeltseng er perfekt for deg som ønsker god komfort, sjekk ut de mange typer senger og finn din favoritt.