Finn Norges billigste forbrukslån

norske penger

Hvilke forbrukslån er de billigste på markedet? Les her om hvordan du finner billigste forbrukslån i Norge.

Når du behøver penger på rekordtid er et forbrukslån en spesielt god løsning, og du kan finne de billigste forbrukslånene ved å innhente tilbud fra forskjellige lånetilbydere. Et forbrukslån er kort sagt et lån til hva du vil når som helst du vil, uten at det stilles krav til sikkerhet. I dag finnes mange tilbud på markedet, så det er ikke like lett å finne fram til det beste tilbudet i jungelen av lån. Så hvordan finner man det billigste forbrukslånet på markedet?

Det første du bør gjøre er å sammenligne de forskjellige tilbudene fra lånetilbyderne og sette deg inn i vilkårene og prisene for forbrukslånene. Hvis du ønsker det billigste forbrukslånet bør du gå etter det lånet som passer best for deg og din økonomiske situasjon samt undersøke hvilket forbrukslån som har den beste effektive renten, som bestemmer hvor mye lånet kommer til å koste deg totalt sett. Jo mindre forbrukslånet er, jo høyere blir rentesatsen. Til gjengjeld blir renten ofte lavere ved et større lånebeløp. Den effektive renten for forbrukslån varierer mellom 10% per år til ca. 35% i året. Det er store forskjeller på den effektive renten (bare se MONEYBANKER.com/no), derfor er det viktig å sette seg godt inn i vilkårene og betingelsene for hvert lån før man bestemmer seg. Ved å velge det billigste forbrukslånet med de beste vilkårene kan du spare massevis av penger hver måned.

Dersom du har en god inntekt og ordnet økonomi vil du få bedre rente enn andre i motsatt situasjon, dette skyldes at lånegiver har en mindre risiko med slike utlån. Hvis du har spesielt god økonomi og ingen eller liten gjeld, kan du være heldig å få en rente på 10% per år. Men det vanligste er at rentesatsen ligger på ca. 20% per år for de aller fleste nordmenn. Les mere her Forbrukerradet.no.

Et forbrukslån har den fordelen at du ikke behøver sikkerhet for å få innvilget lånesøknaden. Ved forbrukslån er det mindre og færre krav enn ved vanlige lån og du får ofte svar samme eller neste dag. De fleste lånetilbyderne av billige forbrukslån stiller krav om at du skal ha fylt 18 eller 20 år, at du bor i Norge og at du har en viss minimumsinntekt. Dette er krav som mange kan oppfylle, derfor er det ikke vanskelig å få innvilget søknaden om et billig forbrukslån i dag. Dersom du søker forbrukslån hos låneselskaper som samarbeider med flere banker har du bedre muligheter for å få lån med gode vilkår og lave renter, ettersom det er et stort antall banker på markedet som tilbyr billlige forbrukslån og som konkurrerer med hverandre om å få kunder. En annen fordel med å søke et billig forbrukslån hos slike selskaper er at du kun behøver å sende inn en søknad som sendes videre til banker og lånetilbydere. Dette gjør det enklere og raskere for deg. Du kan også sende inn flere søknader til forskjellige banker og sammenligne tilbudene deres på forbrukslån. Den effektive renten er avgjørende for hvor billig forbrukslånet blir.