HAY pledd i eksotiske mønster

dyne

I disse kalde vinterdager vil alle sette pris på varme pledd å legge seg under. Ikke bare er det godt og varmt, men de har de flotteste dekorene du kan tenke deg. Det er ikke uten grunn disse danske damene forhandler med HAY-pledd. De har blitt så populære at til og med de norske vennene i nord har fått opp øynene for de eksklusive pleddene. HAY pleddene er en av en rekke merker pledd som forhandles, og vi kan vel trygt si at et eksklusivt hjem trenger å ha HAY pledd. Med klassiske mønstre og høy kvalitet av merinoull og sydd med en spesiell sterkt og solid vevingsteknikk. Men du får ikke bare pledd fra en eneste produsent her, her vil du finne alt du trenger til ditt hjem for å gjøre det trivelig og elegant. Også kjøkken er et populært rom å skape seg sitt interiør som har rene linjer, fin dekor og riktige farger. Hva som er riktig for deg kan være noe helt annet enn hva som er riktig for andre.

kjøp HEY pledd her.

Kjøkken for matelskere og HAY pledd for mor

Her kan matelskeren utfolde seg fritt. Cahetu har det meste av det du trenger for at kjøkkenet ditt er oppdatert og har et flott utseende. Se for deg at du tilbereder de flotteste retter, da er det kjekt med en forklede i maksuline farger som viser hvem som er sjefen på kjøkkenet. Med eksklusive salt og pepperbøsser krydrer du biffen som skal bli så mør som det deiligste stykket. Eller kutt grønnsaker på ei skjærefjøl av ekte akasietre. Enten det er sommer eller vinter kan pledd være en dekorativ ting å legge på et armlene, eller i sofaen. Samtidig kan kjøkkenet ditt bli et perfekt sted å oppholde seg enten du liker å lage mat, tilberede et mellommåltid eller bare sitte å gjøre hjemmearbeid på din datamaskin. Som en av Danmarks største aktører innen bolig og interiør nettbutikker, har mor og datter funnet fram til et sortiment som passer en ekte skandinav. Ikke bare på grunn av den ekstreme kvaliteten, men også de gode kjøps og leveringsvilkårene. Med gratis frakt over en viss sum og kort leveringstid vil du ha dine varer innen kort tid, selv om avstandene i nordområdene er store.

Finn inspirasjon her.

Å ha et HAY pledd på kjøkkenet

Hvorfor ikke dra med deg pleddet på kjøkkenet. Som en kimono kan du bære pleddet over deg, mens du forbereder en bedre brunsj en søndags formiddag. Det gir en deilig følelse av det gode stoffet mot litt kald hud. Få varmen i kroppen, mens du skjenker i en kopp deilig kaffe. Les avisen og se ut på snøen som faller, mens du er tullet inn i et HAY pledd av største kvalitet. Uten deres lange og gode ekspertise, hadde de ikke valgt ut det som er best for deg. Man kan stole 100 % på at man får akkurat det som passer for seg, når man  handler et HAY pledd eller en ting til kjøkkenet når man handler hos Cahetu.