Heve – senkebord

Heve-senkebord

Et heve – senkebord er en stor investering, men kan være forskjellen som gjør hverdagen enklere og at ordrebunken raskere forsvinner fra haugene med oppdrag. De er ergonomiske bord for dine ansattes komfort når de arbeider på prosjektene bedriften har fått.  Det er vel ikke få ganger du har fått en melding fra en ansatt som har fått kink i ryggen på grunn av dårlig sittestilling, som har presset seg selv unødvendig for å ferdigstille et prosjekt og som der etter har blitt borte fra jobb med ryggplager, timer til kiropraktoren og unødvendige utgifter til både deg, samfunnet og personen selv. Nå kan du få slutt på dette med helt nye hev senk bord fra Altistore. Netthandleren har mange ulike bord for heving og senkning, noe som gjør det enkelt for deg som kunde å velge ut det som passer for deg, kontormiljøet og de ansatte.

Arkitektur eller flerbruk

Har du ansatte som tegner skisser til bygninger eller hva det måtte være, bør tegneren kunne heve eller senke bordet slik han eller hun selv måtte ønske. Noen vil gjerne stå oppreist når de tegner , for på den måten å få den beste stillingen å tegne på. Kanskje du trenger bord for avlasting av bunker med papirer og dokumenter samtidig som du ønsker et bord for å plassere skriver og skanner på. Altistore leverer de heve- senkebordene du har bruk for, og som dine ansatte setter pris på når de utfører oppgavene som skaper verdier for selskapet ditt.

Det spesielle med Altistore sin webside er at du bygger dine egne heve-senkebordene etter dine egne ønsker. Nedover får man mange, velplasserte valg, slik at du selv velger materiale, størrelse, hvilket understell det skal være, og selvfølgelig innenfor hvilken prisklasse du ønsker å handle heve-senkebord til.  Det skal være enkelt og trygt å velge produkter fra Altistore sin netthandel.

Opp og ned

Måten du justerer heve- senkebordet ditt er ved at det finnes en elektrisk høydejustering på understellet, slik at man enkelt kan endre høyden på bordet. Dette tenker kanskje mange er helt unødvendig, men en slik bordplate er ganske tung, samtidig som alt du har på platen, kan forbli på bordet mens du justerer det. På denne måten har mange bedrifter observert en nedgang i sykefraværet, samtidig som kvaliteten på arbeidet har økt betraktelig.

Selv om bordplaten er forholdsvis stor, gjerne med en bue som gjør at de passer inn i et kontorhjørne, løfter de to motorene bordet fra 70 til 120 cm på under 15 sekunder, alt ettersom det passer for den som skal bruke bordet.

Altistore leverer deg dette gratis så lenge du passerer 15000 kroner, og selv om et heve- senkebord ikke er billig, så vil du over tid se fornøyde ansatte og ikke minst friske ansatte uten ryggplager.  Kjøper du heve-senkebord til dine ansatte fra Altistore, så har du gjort et godt valg. Disse bordene kommer i forskjellig utførelse med detaljer som gjør deg stolt av innkjøpet du nettopp har gjort hos den beste forhandleren på nett for møbler til kontor, nemlig Altistore.