Lek med penisringer

Penisringer

Leketøy og sex er noe man har lekt med i mange mange år. Det finnes mye fint av sexleketøy for menn og for kvinner. Kvinner har som man kanskje er kjent med dildoer, vibratorer, vagina- og analkuler, samt forskjellige variasjoner av dette. Om det er mekaniske variasjoner eller større utstyr spørs litt på hvem man spør.

Menn har nok ikke så mange leketøy som kvinner og kanskje ikke like utbredt. Det har vært mer fokus på kvinners sexleketøy enn menns. De siste årene har leketøy for menn også vokst frem og blitt en ganske stor industri. Det mest kjente er nok penisringer. Disse ringene hjelper menn med å holde sin penis stiv lengre ved å stoppe tilbakeførselen av blod fra penis inn i kroppen. Det kan også gjøre at penis sveller opp litt mer, som igjen gjør at penis kan bli litt større i radius. Finn penisringer i alle former og størrelser hos Sinful.no.

Tykkere penis er det mange kvinner som ønsker seg, og dermed er penisringer blitt mer akseptert i hjemlig seksuell omgang. Ringen festes bak ballene og rundt roten av ballene slik at man klemmer ballene frem og stopper blodet.

Menn kan også bruke ringene hvis de ønsker å masturbere alene eller sammen med en annen person for å holde penis stiv og få litt mer tykkelse.

Ringene kommer vanligvis i silikon og bør være litt fleksibel, slik at man kan tre de på. Det er vanskelig å få på en penisring av metall for eksempel når man er stiv. Ikke fleksible ringer krever at man først fører en slapp penis igjennom, deretter stein for stein. Er man allerede har, så er det så og si umulig å få på en ring av metall. Det finnes noen typer ringer som man kan åpne, for deretter å skru igjen, når den er lagt i rett stilling eller posisjon.

Ringene kommer også i forskjellige farger. Liker man en type farge kan man kjøpe det. Andre ganger kan det være morsomt med sterke farger slik at ringen blir lagt merke til. Noen ringer har også kuler rundt seg eller en vibrator på toppen. Dette hjelper litt på ringer som er festet kun innerst på penis, slik at når man støter inn i sin partners vagina med penis så skapes det et lite press på ringen mot partners vaginaåpning. Slikt press føles ofte godt med kuler som en del av ringen eller med en vibrator som da treffer rett på klitoris.