Norges billigste mobilabonnement

Dagens mobilmarked er svært konkurranseutsatt og det som er Norges billigste mobilabonnement blir svært indivuelt i forhold til hver enkelt brukers forbruk. I tillegg så kommer det stadige kampanjer og andre forhold som virker inn på hva som ender opp med å bli Norges beste mobilabonnement for hver enkelt av oss.

Hvordan gå frem for å opprette det riktigste mobilabonnementet

Her må man først og fremt kartlegge sitt eget forventede forbruk. Dette er nøkkelen til å få mest mulig riktig og prisgunstig abonnement. Har man abonnement fra tidligere kan man se på tidligere måneders forbruk og regne ut et gjennomsnitt fra disse. Har du ikke tilgang til historikken din så er det mange smarttelefoner som logger bruken av nettverket i systemet. Er telefonen i tillegg ny kan man bruke applikasjoner eller online kalkulatorer hvor man setter inn forventet taletid, bruk av tekstmeldinger og dataforbruk og ut i fra dette ender man opp med et omtrentlig gjennomsnitt i måneden. Husk på at vi bruker mer og mer datatrafikk så regn med at du i fremtiden vil bruke ytterligere data. Dette kommer av at fler og fler funksjoner i dagliglivet blir tilgjengelig og forenklet gjennom bruk av forskjellige mobilapplikasjoner. Per idag så bruker man allerede applikasjoner til banktjenester, streaming av tv, online spill, offentlige tjenester og mye mye mer. Arbeidslivet har også i økende grad startet å benytte seg av applikasjoner for å forenkle hverdagen til ansatte så dette er helt klart noe som bare kommer i økende grad.

Når man så vet et omtrentlig forbruk så er neste steg å finne det mobilabonnementet som blir billigst for deg med tanke på hva du bruker mest av. Det store flertall av oss havner i abonnementene med middels bruk. Her er det som oftest databruk som skiller mest mellom de forskjellige abonnementene. Det pleier å spille lite inn hvor mye taletid og sms man sender. Men det er klart benytter man noe av dette svært mye må man være obs.

Bruker man mobilen ganske lite så kan det hende man klarer seg med et lite og svært rimelig abonnement som inneholder litt av alt. Ofte kan man foreta små egne forandringer i disse abonnementene også om man for eksempel snakker svært lite men sender mer tekstmeldinger. Det er dog ganske store prisforskjeller så man må være obs på hva man betaler for.

Er man en storbruker som bruker det mobile nettverket hver eneste dag til et flertall av tilkoblinger og enheter så kan det være man finner Norges billigste abonnement blant toppklassen av abonnement. Her kan man oppleve nær ubegrenset med bruk og selv om disse abonnentene i utgangspunktet kan se dyrere ut kan det fort være sluttsummen på regninga blir mindre i slutten av mnd.

Tilslutt må vi nevne at for å sikre seg Norges billigste mobilabonnement så må man undersøke om man tifredstiller kriteriene for å kunne tegne et spesialabonnement beregnet for spesifikke kundegrupper. Dette kan være pensjonister, ungdommer, studenter, medlem i enkelte forbund eller liknende. Det er utøvd stor fantasi når man søker etter å gi medlemmer og liknende ekstra bonuser og billige mobilabonnement er noe i enkelte tilfeller er blitt forhandlet frem.