Opplev stjernene på nært hold

liverpool

Reis til fotballens vugge i dag

Selv om mange akkrediterer fotballens opprinnelse til andre land, så er det liten tvil om at den fotballen vi kjenner i dag ble opprettet i England. Her finnes det til den dag i dag den aller største kjærligheten for fotball, og folk fra verden over kommer til fotballens vugge på fotballtur for å se de engelske lagene spille kvalitetsfotball. Et av de aller mest populære lagene er Liverpool.

Nordmenn drar på fotballreise til denne klassiske byen hvert eneste år for å følge laget de vokste opp med. Her har stjerner som Kenny Dalglish gått inn portene, og de ordentlige Liverpool supporterne sikler etter slike øyeblikk igjen. Det å få sett gutta i aksjon er uten tvil en stor glede for mange store fans. Dersom en ser bort i fra de åpenbare sydenturene og våre naboland, så kommer fotballreiser til England som en god nummer to i statistikken. Dette bare påpeker hvor gale vi nordmenn er etter fotball, og spesielt hvor viktig Liverpool faktisk er for oss. Det er rett og slett en barnedrøm for de aller fleste av oss å komme oss til dette landet, og drømmen er tross alt bare en liten øy unna!

En ny sesong med nye muligheter

Dersom du har vært fan i evigheter men enda ikke har hatt muligheten til å dra, så er ikke dette noe problem. En spennende reise til Anfield Road denne høsten kan være akkurat det du trenger for å komme deg gjennom de lange, mørke nettene. Selv om vi her i Norge er heldige nok til å kunne følge ligaen på TV med norske kommentatorer, så er det klart at dette ikke gjør opp for det faktum at opplevelsen på stadion er mye bedre. Det er klart at det å høre Beatles hjemby synge You Never Walk Alone enstemt er en helt fantastisk opplevelse. Denne opplevelsen vil være litt annerledes enn å se kampen hjemmefra eller gå på kamp i Eliteserien.

Dersom du er en stor fan av den engelske fotballen og kanskje helst Anfield Road sine helter, så er det bare å kaste seg på en fotballtur til fotballens vugge for å se gutta i aksjon. Det vil være en investering du sent vil glemme, og minner du kan se tilbake på. Opplev stjernene du er helt gira på nå på nært hold, og opplev en atmosfære uten like!