Skap et moderne hjem

Sofabord

Det er ingenting som skifter fortere enn stil og mote. Hvert år kommer det nye trender for «hva man kan» pynte hjemmet med. Så hvordan skaper man et moderne hjem, og hvordan holder man seg oppdatert og orientert?

Hva er et moderne hjem?

Alle har sine meninger når det kommer til hva som er pent og flott. Allikevel prøver vi som oftest å følge noe som de fleste andre også har laget. Vi blir jo selvfølgelig inspirert av andre mennesker, og ikke minst av diverse boligmagasiner og sosiale medier. Vi prøver faktisk å kopiere det vi ser, trendene vi utsettes for.

Et moderne hjem er ikke nødvendigvis det samme som at du har det nyeste nye innenfor innredning. Det handler like mye om personlighet, og å ha et ryddig og rent hjem. Det finnes mange kjente merker innenfor motebransjen. Nettopp fordi de er så kjente, så har man ekstra stor tiltro til at nettopp deres nye kolleksjoner er den nye og moderne stilen. Det kan det selvfølgelig også godt være, men ditt hjem skal bære preg av din personlighet. Gjestene dine skal kunne merke den gode stemningen og kosen som «du har skapt» når de kommer hjem til deg.

Farger og materialer

Det er noen elementer som gjør seg gjeldende hvis du vil oppnå et komplett uttrykk. Det handler først og fremst om å nøye overveie hva som faktisk er din egen smak. Fargen grå har lenge vært populær, men hvis du ikke liker fargen selv, så skal du unngå den. Kjøp heller pynteputer i mørkegrå eller en plakat med mørkegrå toner. Disse elementene er enkle å skifte ut hvis du skulle bli lei av å kikke på dem.

Når det kommer til materialer, så er det selvfølgelig utrolig mye å velge i mellom. Siste år handlet veldig mye om betong, tre og velur. Men bare fordi motemagasinene var fylt med den slags, så betyr ikke det at du behøver å fylle hjemmet ditt med alt dette. Velg ut det eller de materialene som appellerer til deg, og bland med farger på kryss og tvers.

I tillegg til materialvalget, så skal selvfølgelig interiøret være ordentlig. En god idé kan være å blande nytt og gammelt, slik at du fortsetter din personlige stil. Hvis du står og mangler noe foran sofaen, så finn et sofabord her.

Spar penger på nettet

Som oftest kan man spare en del penger ved å handle på nettet i stedet for å dra til butikken inne i byen. Utvalget på Internett er som oftest også bedre, og kvalitetsproduktene som du finner i mange norske nettbutikker, har som regel en langt lavere pris enn i den fysiske butikken.