Vellyst

Badekar

Hvem kan ikke tenke seg å kunne slappe av i et elegant badekar. Ditt marmorbelagte badeværelse er prydet med statuer fra antikken, små kjeruber som pynter hver krik og krok. Og innerst inne mot veggen, et luksuriøst flott badekar. Du kommer hjem etter en lang arbeidsdag eller nyte helga med bare vellyst og velvære i spa uten å måtte dra ut av huset. Med spa tenker vi her på badekar med massasjedyser hvor varmt vann masserer kroppen din der du er øm og trenger å løse opp. Det er vellyst på høyt nivå, som man kan få for en billig penge også her i Norge. Enten du vil innom et varehus for å iakkta innespa på nært hold, eller du bare vil se de ulike badekarene linet opp på internettsiden, så har du muligheten nå.

Badekar

Badekar kommer i mange fasonger og varianter alt etter hva du ønsker for ditt bruk til hverdags og til fest. Det leveres badekar også til utendør bruk, og da er det også et flott utemøblement som oser av luksus og storhet.  Da er det greit å ta en tur in om varehuset for en ekstra runde. Eller man kan bare gå rett inn på hjemmesiden til Bauhaus. Her finner man badekar også til baderom. Badekar i romersk og viktoriansk utførelse gir flotte inntrykk for en gjest og passer godt til hele familien. Det finnes badekar i alle størrelser, men de største passer best for utendørs bruk. For noen lapper har du alt du trenger og montering kan du også bestille. Da er det viktig at man har undersøkt grunnen slik at man kan begynne å grave, dersom du vil ha et utendørs badekar, eller å fjerne den gamle baderomsbelegget før du legger membrane og nye fliser.

Innespa

Disse selges i mange varianter hos forhandleren. Senk ditt legeme ned i det varme vannet mens boblene kjærtegner din kropp, mens du setter på beroligende musikk fra Bluetooth tilkoblingen som følger med. Fra touch skjermen kan du velge selv det som passer deg, enten du har skumparty med technomusikk eller bare vil roe ned etter en lang arbeidsuke. Innespa har blitt mer og mer populært blant nedfrosne nordmenn som lengter etter varme og velvære. Da er innespa tingen for deg. Med nakkepute for ditt velbehag og flott dybde kan man synke ganske langt ned i helligdommen.

Gjennom Bauhaus (se mer her) vil du bli inspirert av de ulike mulighetene og gode tilbudene, Det er fantastisk hvor mye man får for pengene. Med god garanti og bedre kjøpsbetingelser enn hos mange andre, vil frakt og montering ikke ta fra deg nattesøvnen. Overrask din kjære med en romantisk, dampened bad, med boblende, revitaliserende massasjefunksjon som vil slappe av alle dine muskler, og sende stråler av vellyst gjennom kroppen. Del dine opplevelser med din kjære eller sammen med familien i det nye badekaret som rommer hele hurven. Nå er tiden inne for å gjøre et superkjøp innenfor baderomsartikler hos ditt varehus nært deg, enten det er lagerutsalget eller internetthandelen som reklamerer for badekar og innespa til ditt hjem, hytte eller uteareal.