Døren til ditt hjem

Døren til ditt hjem

Førsteinntrykket over alt annet

Ytterdøra er portalen til ditt hjem. Det er denne som skiller ditt hjem og verden der ute. Enhver person som skal entre ditt hjem, inkludert deg selv så klart, må gå gjennom denne. Det er derfor overraskende at de færreste virkelig tillegger denne noen tanke. Førsteinntrykk er viktig, og med en inngangsdør som ikke sier velkommen, så blir det vanskelig å gi gjester eller andre som banker på et godt inntrykk. Det kan derfor være en god idé å investere i en fin ytterdør, kombinert med en rekke andre åpenbare grunner.

Design som overbeviser

Ytterdøren er kanskje ikke det første du tenker på når du tenker på å innrede ditt hjem. Det er tross alt et objekt som både er på innsiden og utsiden. Allikevel hjelper det fint lite å investere i mye innredning dersom førsteinntrykket til folk er at du ikke har et så altfor fint hjem. En ytterdør med et design som overbeviser er derfor essensielt. Tenk godt over materiale, fasong, detaljer og ikke minst farge. Du bør også tenke på om døren skal vende utover eller innover. Det å ha en dør som vender innover gjør at folk føler seg mer velkommen, men samtidig kan det bli trangt dersom du ikke har den aller største gangen.

De praktiske årsakene

Det kan til og med være på tide å oppgradere ytterdøra av rent praktiske årsaker. Nå som vinteren setter inn, så gjelder det å ha god isolasjon for å stenge kulda ute og ikke minst holde den lille varmen vi har inne. Da er det synd å ha en ytterdør som lekker flere grader rett ut. Det kan fort være nesten som å bare holde døra oppe, spesielt dersom ytterdøra er av den eldre garde. Derfor er det essensielt at du oppgraderer dersom din ytterdør er av denne rangen.

En investering som er verdt det

Dersom du er interessert i å oppgradere ytterdøra, så les mer her for ideer til hvordan dette kan gjøres. Det trenger ikke koste skjorta, og spesielt dersom den gamle døra lekker som en sil, så sparer du uansett fort pengene inn. Dessuten er designet viktig, og det at gjester føler seg velkommen hos deg bør være en selvfølge. Med en ytterdør i for eksempel flott furu, så kan du vise frem hvor bevisst du er på førsteinntrykket. Da kan du bevise hvem som er sjefen i gata!