Hvordan piffe opp hjemme uten å spendere en formue


Stue

Går du og overveier å renovere hjemmet ditt, men ikke vil spendere en masse penger, har vi her et par tips. Nedenfor kan du kikke på hvilke typer endringer du kan gjøre for å endre følelsen i hjemmet uten å måtte spendere alle pengene i lommeboken.

Male

Å male et rom er en svært enkel og billig måte å gjøre stor forandring på i hjemmet. Hvorfor ikke være litt modig og male en fondvegg i favorittfargen din? Det løfter virkelig rommet og gir en unik look. For de av dere som bor i et hus, anbefaler vi å male fasaden på huset, og kanskje også stakittet.

Kjøkkenet

Mange sier at kjøkkenet er hjemmets hjerte, og vi er enige om det. Det med å renovere kjøkkenet kan bli en veldig kostbar historie, og derfor kan du gjøre det hele litt billigere ved å male veggene og erstatte kjøleskap, fryse og ovn. Hvis du er lei av kjøkkenluckene dine, kan du også male på nytt eller kjøpe dekorativ plast som du setter på dørene. Kjøkkenet vil føles markert oppdatert, selv om du ikke har betalt en masse penger på det hele.

Badet

Den dyreste å renovere er vanligvis på badet. Hvis du vil renovere og samtidig ikke få hull i lommeboken, bør du fokusere på å skifte vasken, belysningen og dusjen, slik at badet vil se så godt som nytt ut igjen. Her kan du også male gulvene og veggene, hvis du vil gjøre det lille ekstra. Invester i noen koselige velduftende stearinlys og nye håndklær for å skape en luksuriøs følelse på badet.

Balkong/altan

Kjøp nye utemøbler og et gulvteppe som alt kan stå på for å få litt liv på balkongen, altanen eller terrassen. Vil du gjerne ha litt ekstra koselig, anbefaler vi å henge opp pene lys eller lamper som tennes i mørket. Hvis du vil endre gulvet på balkongen, altanen eller terrassen, er et klikkgulv et billig alternativ. Denne typen gulv er tilgjengelige i mange materialer og farger, og de finnes i de fleste hjemmebutikkene, eller til og med på IKEA. Du kan enkelt få til klikkgulvet ved å klikke på dem i hverandre, og dermed dessuten spare penger ved ikke å leie noe som legger gulvet.

Dekorer veggene

Visste du at du lurer øynene dine til å tro at rommet er større enn det egentlig er ved å ha ting på veggene? Dette er jo perfekt for de som vil ha lagringsplass, men ikke vil spendere penger på et stort byrå eller lignende. Invester i stedet i å kjøpe noen hyller som du kan fylle med enten dekorative ting, eller oppbevaringsbokser. Noe annet som virkelig frisker opp rommet er å erstatte malerier med plakater. På internett finner du mange forskjellige plakater i akkurat din spesielle stil til gode priser. Hvis du liker DIY finnes det en masse slike projekter på internett med fantastiske ideer om hvad, du kan henge på veggene.

Har du ikke har hatt mulighet til å spare penger til renoveringen, men i stedet ønsker å betale litt hver måned, kan lån uten sikkerhet være en god idé. På denne måten kan du betale lånet i ro mens du nyter ditt nye, pene hjem.

Håper du har funnet litt inspirasjon!