Er du i gang med å planlegge ditt fremtidige bad

Dansani

Er du i gang med å planlegge ditt fremtidige bad eller ønsker bare å gi ditt gamle bad et ansiktsløft, så er det verdt å ta noen sekunder å lese litt på dansani.no – dansk baderomsmøbler med kvalitet og funksjonalitet.

Dansani startet som et enkeltmannsforetak i 1983 av Thomas Bjerrum og har i dag datterselskaper i 5 land, blant annet Norge og England. Dansani har verdier som glede, respekt og mot. Glede for alle involverte, respekt for mennesker, omverdenen og naturen, og mot til å skape noe nytt. Ikke nok med det, har denne virksomheten også 4 designere som er med på å skape nye muligheter for fleksibilitet og uttrykk.

Dette gjenspeiler også i Dansani sitt mål om å gi alle sine kunder en mulighet for å skape et personlig rom på baderommet. Det er ikke så ofte man gir sin fulle oppmerksomhet til baderommet, men med Dansani kan du ha stor fleksibilitet til å faktisk utforme badet til en plass i ditt hjem med mening og personlighet. Med andre ord har Dansani lagt til grunn mye inspirasjon, har flere designere på laget og har gått til verks i detaljer som mange ikke tenker over.

I tillegg til kreativitet og personlighet, har Dansani også dansk design som et fundament for det visuelle og funksjonelle. Det vil si at designet er minimalistisk, elegant og badet kan enkelt skreddersys på grunn av funksjonaliteten. Materialene er eksklusive og er basert på håndverk som betyr at produktene er også av høy kvalitet.

Dansani har som sagt også tenkt på detaljene, og har da også tenkt på plass og luft på baderommet. Derfor har de også utviklet inspirasjon til tre romstørrelser; liten, mellomstor og stor. I tillegg til det har Dansani et mangfold av tilbehør. Dette for å gjøre ditt personlige uttrykk enda tydeligere og for å få en helhet på baderommet. Tilbehør som Dansani har, er blant annet sklisikre gummimatter til skuffene, flyttbare skittentøysposer og metallinnsatser til pensler og sminke.

Om du vil ha mer informasjon om Dansani, så tar du turen innom dansani.no. Der står alt om Dansani sin filosofi, miljø, praktisk og teknisk informasjon, forhandlere, hvem deres designere er og alt det du trenger å vite for å bli kjent med din muligens nye bad-designer. Er du ikke helt klar til å forplikte deg til en leverandør og er kun ute etter litt inspirasjon, så kan du også finne massevis av inspirasjon der – alt fra hvor viktig belysning er til de nyeste trendene på markedet.

Inspirasjon kan du også finne i deres kataloger, som du også enkelt finner på deres hjemmeside. Der får du alt av de nyeste trendene og katalogene er enkelt tilgjengelig i en online publikasjon.