Invester i en kontinentalseng

Når det kommer til valg av seng finnes det utrolig mange forskjellige muligheter og det er egentlig bare personlig stil og budsjett som setter grenser for hva som er mulig å få til. Blant de mange populære typene senger finner man blant annet kontinentalsengene, som er veldig elegante. 

Hvis man snakker om stil, er kanskje kontinentalsenger en av de typene av senger som mange kanskje forbinder med en mer voksen kjøper, for det er et ganske voksent produkt på mange måter. Der barn og unge enten har rammemadrass eller vanlige tradisjonelle senger med madrass lagt nedi, så er kontinentalsenger den litt mer voksne utgaven av senger. 

Den finnes i alle størrelser og kan på mange måter sammenlignes med for eksempel rammemadrasser i form av at de er senger der det ikke er noen desidert sengeramme, men heller at madrassen ligger ovenpå selve sengen. Det er en stil og et uttrykk som mange liker og føles ikke like tungt i et rom som for eksempel en stor sengeramme gjør. 

Velg det som passer soverommet best 

Når man skal begynne å se etter en seng er det viktig at man tenker på hvordan den kommer til å passe inn i det rommet man skal ha den, både når det kommer til størrelsen på sengen og hvor mye av rommet og gulvplassen den kommer til å ta opp og ikke minst hvordan den vil passe inn i det estetiske uttrykket og interiøret. 

Når man kjøper en seng er det nemlig ikke bare selve det funksjonelle som teller. For selv om hvordan man ligger i sengen, hva kroppen trenger for å sove godt og hvilken madrass og hvilken type overmadrass man skal kjøpe for å få alt til å gå opp i en høyere enhet er det mest viktige, så er det også viktig hvordan sengen fremstår i rommet.  

Alt skal liksom gå opp og det er viktig at man vurderer hvordan balansen i rommet kommer til å være når man har alt på plass. Uansett hva man velger kommer man til å få et bra resultat, så det handler bare om å velge den løsningen man kommer til å bli mest fornøyd med.