Billige kostymer til fest

Billige kostymer

Endelig er tiden kommet og eksamens-avslutningen dere har ventet på i så mange år. Uendelige timer med pugging og lesing, kollokvier og søvndyssende forelesninger, er nå kulminert til et eneste øyeblikk der resultatene skal bli avslørt. Spenningen er på allerede på topp, og dere vet hvordan dere skal feire det etterpå. Enten det blir gode eller dårlige karakterer, så vet alle at nå er tiden inne for fest og moro. Planen dere har er nemlig å arrangere en skikkelig sommerfest for alle studentene som avslutning på en vidunderlig studietid. Solen skinner og alt ligger til rette for sommerens første store øyeblikk. En uforglemmelig sommerfest.

Sommerfesten med røffe kostymer

Når sommeren har kommet så godt i gang som den har nå, er det utrolig lite man trenger for å kle seg ut i morsomme kostymer. Satser man på billige kostymer, er alt man trenger en rygnbuemaske og et Hawaii skjørt. Med det i tankene, så har https://www.festtema.no veldig mye mer å by på av billige kostymer til sommerfesten. Et burlesque kostyme vil få gutta til å gå i spinn, mens en brannmann-uniform vil gjøre jentene ville. Blir det for hett, er det løsninger for det også! Vi slukker brann!!! For dem som vil satse på å kildre en tidsepoke, er det ikke noe i veien for å finne et kostyme som får dere ut på dansegulvet. Enten man byr opp til swing ala rock`n roll eller disco med skikkelig «Fever Nights», så har de også billige kostymer for det.

Danse og feste natta lang

For når dere slår to fluer i samme smekk, avslutter dere studietiden og innleder sommeren med en skikkelig fest. Isen brytes lett når alle har på seg sitt utvalgte kostyme, og alle vil få et minne for livet. Noe man kan huske på i mange år etterpå. Det er nå dere skal danse natta lang og kanskje stifte helt nye vennskapsbånd eller forsterke de dere allerede har knyttet. Enten du er en karakter fra filmen «Grease», danser som Elvis, forfører som Marilyn Monroe eller hopper rundt som en Kungfu Panda, så er sommerfesten en suksess. Vær flørtende i Adam og Eva drakter, eller kle deg som en kardinal, vekk oppmerksomhet som en ekte ridder eller lek uskyldig Jomfru Maria. Er det heller 80-tallet som står i fokus, kjør på med Miami Vice imitasjoner eller Baywatch badevakter. Krepp håret og putt på noen paljetter. For nå blir det fest!